Άλλη μια εύκολη και νόστιμη συνταγή, ένα ωραίο πιάτο για το χειμώνα.
Προσπαθούμε να βρούμε φρέσκα και αγνά υλικά προκειμένου το πιάτο μας να αναδείξει όλα τα αρώματα του...
Ξεκινάμε σοτάροντας σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες μαζί με το σκόρδο.
Συνεχίζουμε,προσθέτοντας τις πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια καθώς και όσο πιπέρι μας αρέσει...
προσθέτουμε αν θέλουμε και λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο μαζί με λίγη φρέσκια ντοματούλα...
τέλος βάζουμε μερικά κλαδάκια φρέσκια ρίγανη και το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες.
Συμπληρώνουμε όσο νεράκι χρειάζεται και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά έως ότου να μαλακώσουν λίγο οι πατάτες μας.
Στο τέλος προσθέτουμε το σπανάκι μας μαζί με θαλασσινό αλάτι
και αν θέλουμε πιο πικάντικη γεύση, λίγο ταμπάσκο.
Σκεπάζουμε αφήνοντας το σπανάκι να μαραθεί ελαφρά, ώστε το φαγητό μας να μείνει μόνο με τη σάλτσα του...και είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
Συνοδεύεται πολύ καλά με τυρί φέτα και ελίτσες, ενώ χρειάζεται να στύψουμε λίγο χυμό λεμονιού στο πιάτο μας, προκειμένου να αναδειχτούν ακόμα καλύτερα οι συνδυασμοί των υλικών του.
Καλή όρεξη!
Προσπαθούμε να βρούμε φρέσκα και αγνά υλικά προκειμένου το πιάτο μας να αναδείξει όλα τα αρώματα του...
Ξεκινάμε σοτάροντας σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες μαζί με το σκόρδο.
Συνεχίζουμε,προσθέτοντας τις πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια καθώς και όσο πιπέρι μας αρέσει...
προσθέτουμε αν θέλουμε και λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο μαζί με λίγη φρέσκια ντοματούλα...
τέλος βάζουμε μερικά κλαδάκια φρέσκια ρίγανη και το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες.
Συμπληρώνουμε όσο νεράκι χρειάζεται και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά έως ότου να μαλακώσουν λίγο οι πατάτες μας.
Στο τέλος προσθέτουμε το σπανάκι μας μαζί με θαλασσινό αλάτι
και αν θέλουμε πιο πικάντικη γεύση, λίγο ταμπάσκο.
Σκεπάζουμε αφήνοντας το σπανάκι να μαραθεί ελαφρά, ώστε το φαγητό μας να μείνει μόνο με τη σάλτσα του...και είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
Συνοδεύεται πολύ καλά με τυρί φέτα και ελίτσες, ενώ χρειάζεται να στύψουμε λίγο χυμό λεμονιού στο πιάτο μας, προκειμένου να αναδειχτούν ακόμα καλύτερα οι συνδυασμοί των υλικών του.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου