Το τσάι δεν είναι μόνο για το χειμώνα...
Μπορούμε να το φτιάξουμε ένα ωραιότατο παγωμένο ρόφημα για το καλοκαίρι.
Βράζουμε τσάι του βουνού μαζί με ότι άλλο συνδυασμό βοτάνων θέλουμε και το αφήνουμε να παγώσει.
Εναλλακτικά μπορούμε να το ετοιμάσουμε και με έτοιμα προϊόντα του εμπορίου όπως μας αρέσει σαν συνδυασμό και γεύση...
Βάζουμε το τσάι σε μια κανάτα και προσθέτουμε φέτες από πράσινο λεμόνι και τριμμένο τζίντζερ αν μας αρέσει, θα δώσουν ένα επιπλέον ευχάριστο δροσερό άρωμα και ωραία γεύση στο τσάι μας.
(εδώ μέσα στην κανάτα είναι και τα φυλλαράκια από το τσάι βουνού Ταΰγετου για να δώσουν ακόμα περισσότερο άρωμα )
Ετοιμάζουμε ψηλά ποτήρια με παγάκια και με τη βοήθεια ενός σουρωτηριού αδειάζουμε το περιεχόμενο της κανάτας μέσα στα ποτήρια.
Καλό είναι να έχουμε βάλει και μερικά παγάκια μέσα στην κανάτα γιατί θέλουμε το τσάι να είναι καλά παγωμένο για να ...καραμελώσει το μέλι όταν το βάλουμε μέσα στο ποτήρι.
Βουτάμε λοιπόν ένα μεγάλο κουτάλι στο μέλι και το βυθίζουμε στη συνέχεια στο ποτήρι με το τσάι.
Το μέλι θα προσθέσει γλυκιά γεύση όταν θα λιώνει σιγά-σιγά, αλλά θα μπορούμε να το ...μασουλάμε και σαν γλυκό υποβρύχιο από το κουτάλι γιατί όπως είναι παγωμένο το τσάι θα σχηματιστούν μικρά συμπαγή κομματάκια μελιού μέσα στο ποτήρι...
Δροσιστικό, υγιεινό, και εύκολο, ότι πρέπει για ένα καλοκαιρινό απόγευμα αντί να φτιάξτε φραπέ, φτιάξτε τσάι ...υποβρύχιο.
Το μέλι επειδή είναι παγωμένο το τσάι, θα μείνει αρκετή ώρα πάνω στο κουτάλι και θα δίνει μια υπέροχη γεύση στο ουρανίσκο κάθε φορά που θα το βάζετε στο στόμα...
Μπορούμε να το φτιάξουμε ένα ωραιότατο παγωμένο ρόφημα για το καλοκαίρι.
Βράζουμε τσάι του βουνού μαζί με ότι άλλο συνδυασμό βοτάνων θέλουμε και το αφήνουμε να παγώσει.
Εναλλακτικά μπορούμε να το ετοιμάσουμε και με έτοιμα προϊόντα του εμπορίου όπως μας αρέσει σαν συνδυασμό και γεύση...
Βάζουμε το τσάι σε μια κανάτα και προσθέτουμε φέτες από πράσινο λεμόνι και τριμμένο τζίντζερ αν μας αρέσει, θα δώσουν ένα επιπλέον ευχάριστο δροσερό άρωμα και ωραία γεύση στο τσάι μας.
(εδώ μέσα στην κανάτα είναι και τα φυλλαράκια από το τσάι βουνού Ταΰγετου για να δώσουν ακόμα περισσότερο άρωμα )
Ετοιμάζουμε ψηλά ποτήρια με παγάκια και με τη βοήθεια ενός σουρωτηριού αδειάζουμε το περιεχόμενο της κανάτας μέσα στα ποτήρια.
Καλό είναι να έχουμε βάλει και μερικά παγάκια μέσα στην κανάτα γιατί θέλουμε το τσάι να είναι καλά παγωμένο για να ...καραμελώσει το μέλι όταν το βάλουμε μέσα στο ποτήρι.
Βουτάμε λοιπόν ένα μεγάλο κουτάλι στο μέλι και το βυθίζουμε στη συνέχεια στο ποτήρι με το τσάι.
Το μέλι θα προσθέσει γλυκιά γεύση όταν θα λιώνει σιγά-σιγά, αλλά θα μπορούμε να το ...μασουλάμε και σαν γλυκό υποβρύχιο από το κουτάλι γιατί όπως είναι παγωμένο το τσάι θα σχηματιστούν μικρά συμπαγή κομματάκια μελιού μέσα στο ποτήρι...
Δροσιστικό, υγιεινό, και εύκολο, ότι πρέπει για ένα καλοκαιρινό απόγευμα αντί να φτιάξτε φραπέ, φτιάξτε τσάι ...υποβρύχιο.
Το μέλι επειδή είναι παγωμένο το τσάι, θα μείνει αρκετή ώρα πάνω στο κουτάλι και θα δίνει μια υπέροχη γεύση στο ουρανίσκο κάθε φορά που θα το βάζετε στο στόμα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου