Μετά τα αρνιά και τις μαγειρίτσες του Πάσχα, άντε καιρός
για ένα γλυκάκι…
Όχι ότι δεν φάγαμε αυτές τις μέρες και μας λείπει το
επιδόρπιο, αλλά είπα να κάνω μια
καινούργια ενότητα με συνταγές και με την ευκαιρία που έφτιαξα ένα brownies για
να το πάμε δώρο σε κάποιο τραπέζι που ήμασταν καλεσμένοι, είπα να το
φωτογραφίσω και να γράψω τον τρόπο παρασκευής του.
Υλικά:
160 gr
ελαιόλαδο
4 αυγά
120 gr καρύδια
χοντροκομμένα
170 gr ζάχαρη
110 gr αλεύρι
κοσκινισμένο
Φρεσκοτριμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Κτυπάμε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη, ενώ παράλληλα λιώνουμε
τη σοκολάτα και το ελαιόλαδο σε μπέν μαρί προσθέτοντας όσο πιπέρι μας αρέσει.
Ενσωματώνουμε απαλά το μείγμα με τη σοκολάτα, στα κτυπημένα αυγά και προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι τμηματικά. Τέλος, βάζουμε τα καρύδια.Σε ταψί 24 εκ. τοποθετούμε λαδόκολα και το ψήνουμε για 20-25 λεπτά, στους 160 c.
Ενσωματώνουμε απαλά το μείγμα με τη σοκολάτα, στα κτυπημένα αυγά και προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι τμηματικά. Τέλος, βάζουμε τα καρύδια.Σε ταψί 24 εκ. τοποθετούμε λαδόκολα και το ψήνουμε για 20-25 λεπτά, στους 160 c.
Είναι πολύ νόστιμο, τρώγεται πολύ ευχάριστα σκέτο ή μαζί με παγωτό βανίλια
και το σημαντικότερο ...είναι φτιαγμένο με ελαιόλαδο.
Υπέροχο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου