Αργοπορημένο το θέμα λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να δούμε πως φτιάχνεται το πετιμέζι.
Το πετιμέζι ουσιαστικά είναι συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού που προκύπτει μετά από βράσιμο.
Μπορούμε να το καταναλώσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε γλυκά, φαγητά, σαλάτες, πίτες, γευστικά είναι υπέροχο ενώ έχει σημαντική διατροφική αξία αφού είναι καλή πηγή βιταμίνης B6, Καλίου, Μαγνησίου, Μαγγανίου, αλλά και Σιδήρου.
(πετιμέζι παραγωγής 2016)
Για να φτιάξουμε πετιμέζι, ξεκινάμε φυσικά από τα σταφύλια, ότι έχουμε ή ότι μπορούμε να βρούμε...
Το πετιμέζι ουσιαστικά είναι συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού που προκύπτει μετά από βράσιμο.
Μπορούμε να το καταναλώσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε γλυκά, φαγητά, σαλάτες, πίτες, γευστικά είναι υπέροχο ενώ έχει σημαντική διατροφική αξία αφού είναι καλή πηγή βιταμίνης B6, Καλίου, Μαγνησίου, Μαγγανίου, αλλά και Σιδήρου.
(πετιμέζι παραγωγής 2016)
Για να φτιάξουμε πετιμέζι, ξεκινάμε φυσικά από τα σταφύλια, ότι έχουμε ή ότι μπορούμε να βρούμε...